AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, hak ettiklerine, hayallerine, beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, sevinçten gözyaşı dökeceğine ve sevdikleriyle beraber kutlama yapacağına, tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, uğradığı zararların telafi edileceğine, sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu gördüyseniz:

  • Her tür ikili ilişkinizi veya iş birliğinizi ilgilendiren konu önem arz edebilir.

Kahve falında arkadaşını kısa boylu görmek uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında birini boyu kısa görmek mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kısa boylu görmek sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine delalettir.

Kahve falında kısa boylu insan görmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boy kısalığı görmek yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine inanılır.

Kahve falında kısa boylu birini uzun görmek düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında birini boy kısa görmek sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında kısa boylu olmak hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir