AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini kısa boylu görmek

Kahve falında kendini kısa boylu görmek

Kahve falında kendini kısa boylu görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, sorunların adım adım kesin olarak bitirileceğine, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına işarettir.

Kahve falında kendini kısa boylu gördüyseniz:

  • Sizin için çok önemli bir konu değilse, bırakın kim ne düşünmek veya kim ne yapmak istiyorsa öyle olsun.

Kahve falında boyu kısa görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, günah işleyeceğine işarettir.

Kahve falında boy kısa görmek sevilip sayılacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların, giderileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında boyu kısalmış görmek içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kısa boylu birini görmek dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğini kısa boylu görmek şansının kendinden yana olacağına, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına alamet eder.

Kahve falında kısa boylu adamla evlenmek sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, garanti olacak makama oturacağına delalet eder.

Kahve falında kısa boylu kadın görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kısa boylu görmek yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir