AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefene sarılı görmek

Kahve falında birini kefene sarılı görmek

Kahve falında birini kefene sarılı görmek fesat ve kötü kimselerden olacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına, kendisini kazanmaya odaklayacağına, her karlı işin arkasından da daha büyük kazanç getirecek işler yapacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, düşmanlarınızdan herhangi birinin kötü haberini alacağınıza, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına inanılır.

Kahve falında birini kefene sarılı gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeden veya tepki vermeden önce daha fazla soru sormanız gerekiyor.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine işaret eder.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek hanesine güneş doğacağına, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına delalettir.

Kahve falında sarı kefen görmek şeref ve rütbeye, atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine işarettir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, onu dinleyeceğine inanılır.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek borç batağına düşeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir