AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, arif kimselerden sayılacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, üzüleceğine ve yıkılacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler gördüyseniz:

  • Ailenizi, evinizi veya diğer mal varlıklarınızı ilgilendiren konularda alacağınız haberler veya ortaya çıkan bilgiler dikkat gerektirebilir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, uzun zamandan beri istenen hedeflerin ve amaçların gerçekleşeceğine, kazançlı işler yapılacağına delalet eder.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak eline çok büyük kazanç geçeceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek büyük sorunlar yaşanacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına yorulur.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek maddi olarak zayıflayacağına, geri plana düşeceğine, çok büyük ses getireceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek küslüklerin biteceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında sarı kefen görmek yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir