AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı kefen görmek

Kahve falında sarı kefen görmek

Kahve falında sarı kefen görmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sarı kefen gördüyseniz:

  • Çevrenizde yapacağınız olumlu değişiklikler veya tadilat, onarım v.b işler önem verdiğiniz kişilerle ilişkilerinizi geliştirmenizi sağlayabilir.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, bu kazancı iş hayatında yatırım olarak değerlendireceğine, bu sayede çok büyük başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak herkesin ayakta alkışlayacağı işler yapacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, alacağı sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına yorulur.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek zorlukları teker teker aşacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir