AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmeden kefene sarılmak

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak sorunlu bir durumla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, geçim derdine düşeceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına işarettir.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine delalettir.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sahip olduklarının da çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek büyük mutluluklar yaşayacağına, bunun verdiği motivasyon sayesinde her zorluğun üstesinden kolaylıkla geleceğine inanılır.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine delalettir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek her anlamda feraha kavuşacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, kazancının sağlam ve sabit olacağına inanılır.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek özel hayatında mutlu olup, eğer bekarsa sevdiği ile evleneceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir