AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kefene sarılmak

Kahve falında beyaz kefene sarılmak

Kahve falında beyaz kefene sarılmak hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına, daha bir sevileceğine, derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak gördüyseniz:

  • Aile veya duygusal ilişkilerinizle ilgili bir mutluluk yaşamanız, bir yerde eğlenmeniz mümkündür.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, eşinden ve çocuklarından da her zaman sevgi ve saygı göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek üzerindeki kısmetsizliğin ve uğursuzluğun kaybolacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek hayatını yoluna koymaya, üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine ve alınacak hayırlı ve sevinçli bir haber ile mutluluklara mutluluk katılacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, akrabalarla küslüklerin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında kefene sarılı bebek görmek sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, kavgaların biteceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir