AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılmış insan görmek

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek ihanet göreceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, bir sebeple çok zor zamanlar yaşayacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çalışıyorsa terfi alacağına, makbul olan mallara ve helal olan lokmaya kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kefene sarılmış insan gördüyseniz:

  • Zihinsel yapınızın çok aktif olması nedeniyle altından kalkamayacağınız hiçbir sorun gözükmüyor.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek işlerini yoluna sokacağına ve sevdiği ve değer verdiği kişiler ile çeşitli işlere gireceğine, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek büyük atılımlar yapılacağına, bu atılımlar sayesinde üst yöneticiler tarafından çok güzel bir noktaya gelineceğine, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş insanı kefenli görmek her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kefenlenmiş insan görmek sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Kahve falında kefende insan görmek sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, kazançlı bir işin başına geçirileceğine işarettir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek çevre değiştireceğine, iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir