AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, yaşamın güzelliklerle dolacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına işarettir.

Kahve falında kefene sarılı cenaze gördüyseniz:

  • Otorite, ün, güç veya mevkii sahibi olma amaçlı hedeflerinizi gözden geçirebilirsiniz.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına, harama göz dikmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerinin bolluğu ile elinin daralmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına işaret eder.

Kahve falında kefene sarılmış birini görmek kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir