AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kefende görmek

Kahve falında birini kefende görmek

Kahve falında birini kefende görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, fal sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birini kefende gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Kahve falında mavi kefen görmek kişinin evlatlarının artacağına, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek anne ve babasının her zaman başında olacağına, daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üstünde kefen görmek yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına inanılır.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pembe kefen görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, aile içinde bazı gerginlikler olacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün kefenini açmak büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, işlerinin yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kefen yıkamak kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına ve güzel ve zevkli bir işte yüksek mevkilerde bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek sıkıntı çektiği konularda sevdiği kişilerden yardım alarak işlerini yoluna sokacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir