AnaSayfa / Genel / Kahve falında pembe kefen görmek

Kahve falında pembe kefen görmek

Kahve falında pembe kefen görmek üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, bu güzel gelişmelerin iş hayatına da yansıyacağına, evliyse çocuk sahibi olacağına, dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, hayırlı haberler alacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pembe kefen gördüyseniz:

  • Bazı konuları mantıklı şekilde tartışmak istemenize rağmen, olaylar kontrolden çıkabilir.

Kahve falında pembe kefen görmek duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendini kefenli görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, maddi olarak zarar edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kefene sarilmak sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında kefende görmek sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine, zor bir durumda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının kefen giydiğini görmek arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine ve büyük bir gönül ferahlığı duyacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü kefeni görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasını kefenli görmek uzaktan gelen çok büyük ve sevindirici bir haberden dolayı mutluluk gözyaşları döküleceğine, parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında yakınını kefenle görmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, doyasıya sefasını süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir