AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, bir fitne çıkarmaya, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, işlerinin açılacağına, maddi ve manevi olarak çok rahatlayacağı bir döneme gireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında ölmüş birini kefene sarılı gördüyseniz:

  • Politik olmak sizin yararınıza olacak.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek çok üst mevkilere terfi ederek büyük bir güç sağlayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında sarı kefen görmek işinin gücünün yaver gideceğine, çeşitli fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kefene sarıldığını görmek mallarının eksileceğine, onların içindeki ahlakı ve güzel davranışları ortaya çıkarmalarına vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılmış bebek görmek gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini kefene sarılı görmek nimet ve berekete ereceğine, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine yorulur.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına, büyük bir azimle çabalayarak kendi işini kuracağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir