AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek işlerinin çoğalacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, işinde en iyisi olacağına, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, zararların yakında telafi edileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin aynı kaba davranışlarıyla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında kefene sarılmış ölüler görmek huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, güzel günlerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüyü kefene sarılı görmek kapandı sandığı belalı bir işin yeniden gündeme geleceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, elindeki imkânları kullanarak girdiği bir işte çok sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, hayırlı işlerde yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına, stresinin çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında sarı kefen görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında kefene sarılmış insan görmek malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir