AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi kefen görmek

Kahve falında mavi kefen görmek

Kahve falında mavi kefen görmek eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, kendisi ile gururlanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, daha fazla kazanç elde edeceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi kefen gördüyseniz:

  • Başarılı olmanız yapacağınız hazırlığa bağlı hata yapmamanız gerekiyor.

Kahve falında mavi kefen görmek önüne çıkan engellerden yılmayacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta kefen görmek çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, makamından olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasını kefenli görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefenli kadın görmek uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına rivayet eder.

Kahve falında annesini kefenli görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini kefende görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir başkasını kefenle görmek üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kefen yıkamak yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, hak yolundan sapmadan ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir