AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstünde kefen görmek

Kahve falında üstünde kefen görmek

Kahve falında üstünde kefen görmek büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, büyük bir üzüntü yaşayacağına yorulur.

Kahve falında üstünde kefen gördüyseniz:

  • Ek sorumluluklar almanız huzur ortamının sağlanmasına yardım edebilir.

Kahve falında üstünde kefen görmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah kefen görmek kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeği kefende görmek kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında canlı birini kefenli görmek malında azalmaya, her istediği şeyin gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyü kefenli görmek bir sebeple bu kişiye yardım edip içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulması için büyük bir destek vereceğine, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendini kefen içinde görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında kefende bebek görmek sonuçtan memnun kalacağına, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mezar ve kefen görmek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir