AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün kefenini açmak

Kahve falında ölünün kefenini açmak

Kahve falında ölünün kefenini açmak uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kara kara düşünür olacağına ve kendini adeta büyük bir çıkmazın içine girmiş gibi hissedeceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, yeni kararlar alınacağına, var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün kefenini açmak gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Kahve falında ölünün kefenini açmak hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına inanılır.

Kahve falında kefeni açmak ticaretin büyüyeceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin kefenini açmak çalıştığına değeceğine, sıkıntılarından rahatlıkla kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işarettir.

Kahve falında kefen açmak dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek mirasa, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek çok rahat ve huzurlu bir hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında ölünün kefenlendiğini görmek yeni alanlara yöneleceğine, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kefenli ölüler görmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir