AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefen yıkamak

Kahve falında kefen yıkamak

Kahve falında kefen yıkamak statü atlayacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine, malının artacağına, bereketin ve karın artacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kefen yıkamak gördüyseniz:

  • Bir an da kendinizi kendi kendinizi savunmaya ya da yapmak istediklerinizi anlatmaya çalışırken bulabilirsiniz.

Kahve falında kefen yıkamak uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara kefen görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kefen kesmek oldukça uzun bir yolculuğa, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında temiz kefen görmek sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, saygısını toplayacağına delalettir.

Kahve falında kendini kefenlenmiş görmek hayırlı kişilerle dostluk kurup çok mutlu olunacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, umduklarını bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kendini kefende görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına yorulur.

Kahve falında kefen görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine yorulur.

Kahve falında sevgiliyi kefenli görmek yakında hedefine ulaşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir