AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, eş, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, uzun ve hayırlı bir ömre alamet eder.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Kahve falında beyaz kefenli ölüler görmek mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ölüden kefen almak onları hayatından bir daha asla yüzlerini görmemek ve seslerinin duymamak üzere çıkartacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kefenlendiğini görmek maddi gücünün eksileceğine, birçok yeni fikir edinileceğine ve sağlık konusunda bazı reçetelerle ülkeye dönüş yapılacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birini kefende görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birini kefenli görmek kudret ve hikmet sahibi olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü kefenlerken görmek özel yaşamındaki boşluktan rahatsızlık duyacağına, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü kefene sarmak borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, ekmeğinin çoğalacağına, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kefenlenirken görmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir