AnaSayfa / Genel / Kahve falında evde kefenli cenaze görmek

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, yağmur yağmamasına, insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına delalet eder.

Kahve falında evde kefenli cenaze gördüyseniz:

  • Olumsuz bir tarafı kendisini objektif görememesidir.

Kahve falında evde kefenli cenaze görmek yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, yıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah kefenli cenaze görmek maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kefensiz cenaze görmek aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılı cenaze görmek işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde kefen görmek hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına alamet eder.

Kahve falında eve cenaze getirmek sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına inanılır.

Kahve falında evden cenaze çıktığını görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evde cenaze kalabalığı görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir