AnaSayfa / Genel / Kahve falında kefene sarılı adam görmek

Kahve falında kefene sarılı adam görmek

Kahve falında kefene sarılı adam görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, uğranacak maddi zararlardan ötürü sıkıntıya düşüleceğine, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet eder.

Kahve falında kefene sarılı adam gördüyseniz:

  • Kaybettiğinizi zannettiğiniz bir anda yeni bir moralle davranıp, durumu kurtarmanız olasıdır.

Kahve falında kefene sarılı adam görmek atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşini kefene sarılı görmek birçok kişinin dikkatini çekeceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalettir.

Kahve falında beyaz kefene sarılmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sarı kefen görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine delalet eder.

Kahve falında kefene sarılı insan görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, işinde itibar edineceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmeden kefene sarılmak enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kendini kefene sarılı görmek hayallere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına inanılır.

Kahve falında çocuğunu kefene sarılı görmek sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir