AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini karnı şiş görmek

Kahve falında birini karnı şiş görmek

Kahve falında birini karnı şiş görmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, falı kapatan kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine tabir olunur.

Kahve falında birini karnı şiş gördüyseniz:

  • Oluşan bir pozisyon, göründüğü kadar cazip olmayabilir.

Kahve falında karnın şiş olduğunu görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında karnını şişmiş görmek geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, genç ve duru güzelliğinin bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek kimseye el açmadan yaşayacağına, hasta ve üzgün olacağına delalettir.

Kahve falında ölünün karnının şiştiğini görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında karnında şişlik görmek hazırlık yapılan bir çalışmanın bol kazanç getireceğine ancak bazı kötü olaylar yaşanacağına, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, uzun süre bu durumun devam edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir