AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnında şişlik görmek

Kahve falında karnında şişlik görmek

Kahve falında karnında şişlik görmek itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, hayallerinin ve umutlarının tabiri caizse suya düşeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, sevdiği kişiler sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, eline geçen fırsatların bazı olaylar yaratacağına, mutluluğunun daim olacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Kahve falında karnında şişlik gördüyseniz:

  • Gereken gayreti gösterebilmeniz durumunda istediğiniz çözümlere ulaşabilirsiniz.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek uzun ve hayırlı bir ömre, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnı şişmiş görmek kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Kahve falında karnı şiş birini görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek en önemli anlarda destek görüleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında karnını şişmiş görmek yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında karnında şişlik görmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına işarettir.

Kahve falında karnının şiş olduğunu görmek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir