AnaSayfa / Genel / Kahve falında karnını şişmiş görmek

Kahve falında karnını şişmiş görmek

Kahve falında karnını şişmiş görmek günden güne kazancının artacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, büyük başarılar kazanacağına, çok üst düzey kişiler ile çeşitli çalışmalara gireceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında karnını şişmiş gördüyseniz:

  • İstediğiniz şeyleri yapma veya elde etme konusunda size yardımcı olabilecek aktivitelerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında başkasının karnının şiştiğini görmek problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, statü atlayacağına işarettir.

Kahve falında birini karnı şiş görmek çok büyük özgüven kazanacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında karnı şiş kadın görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında karnının şiştiğini görmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kişinin başına kötü bir olay geleceğine rivayet eder.

Kahve falında karnı şiş görmek ilim ve irfan sahibi olunacağına, ev yaşantısındaki iyi geçime adeta nazar değeceğine işarettir.

Kahve falında karnında şişlik görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının karnını şiş görmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, hayatının bir anda cennete döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında karnı şiş bebek görmek mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir