AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak gömlek görmek

Kahve falında ıslak gömlek görmek

Kahve falında ıslak gömlek görmek çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, fal sahibinin rahatlığa kavuşacağına, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, daima secde ve şükür edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sorun yaratan kişileri hayatından uzaklaştıracağına, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak gömlek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınıza sosyal yaşamınızı ya da aşk hayatınızı veya özel bir kişiyi dahil edebilirsiniz.

Kahve falında ıslak gömlek görmek hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak gömlek giymek yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına, sevinçli haberi yakınlarıyla paylaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak etek görmek yoksul için zenginliğe, geçmişte yaşanan sıkıntılı durumların bundan sonra tekrar etmeyeceğine ve kişinin çok daha mutlu ve huzur dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ıslak örtü görmek keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ıslak tuvalet görmek yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine delalettir.

Kahve falında ıslak tarla görmek zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet eder.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına ve aza kanaat etmeyen fal sahibinin elindekileri de kaybederek muhtaç bir duruma düşeceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak nohut görmek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir