AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak mendil vermek

Kahve falında ıslak mendil vermek

Kahve falında ıslak mendil vermek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, sanat alanında veya politikada uzman bir kişi olarak, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, güleceğine, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına, yakın bir zamanda içinde bulunduğu bu kötü durumu düzeltmeye çalışmazsa çok pişman olacağına, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, çok güzel gelişmeler ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında ıslak mendil vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda kendinize haksızlık yapıyor olabilirsiniz.

Kahve falında ıslak mendil vermek kişinin saygınlığının, rütbesinin ve gördüğü hürmetin artacağına, moralinin yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ıslak mendil görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatının güzel gidişatının aile hayatına da yansıyacağına, üzerindeki ağırlığı atmayı ve yeniden hayat bulmayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında ıslak mendil almak parasal sıkıntılarının sona ereceğine, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak mendil görmek sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında renkli mendil görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında kirmizi mendil almak çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz mendil sallamak olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mendil atmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir