AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak toprak görmek

Kahve falında ıslak toprak görmek

Kahve falında ıslak toprak görmek yüksek mertebeye geleceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, musibetlerin ve dertlerin atılacak adımlar sayesinde aşılacağına, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına yorulur.

Kahve falında ıslak toprak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında ıslak toprak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak toprak kazmak büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak toprağa basmak işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ıslak toprakta yürümek iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ıslak kazak görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin duvarını ıslak görmek yaşamın kolay hale geleceğine, yönetici olacağına delalettir.

Kahve falında ıslak kek yediğini görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin saçını ıslak görmek çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir