AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak birini görmek

Kahve falında ıslak birini görmek

Kahve falında ıslak birini görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiklerine kavuşacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, fal sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ıslak birini gördüyseniz:

  • Planları değişen kişiler nedeniyle yolunuzu değiştirmemelisiniz.

Kahve falında yorganı ıslak görmek büyük bir boşluğa düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, attığı her adımda zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ayakları ıslak görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak yere oturmak herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında yıkanmış ıslak halı görmek kişinin zor günlerden geçeceğine, ileriye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak kefen görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında saçın ıslak olduğunu görmek çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına, dini inançların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında ıslak kuran görmek kötü gününü de paylaşacağına, üzücü, sinir bozucu ve fal sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evi ıslak görmek çalışkan bir kişi olunacağına, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir