AnaSayfa / Genel / Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, zor bir durumda kalacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisine kızacağına delalet eder.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu gördüyseniz:

  • İnatçılık veya ısrarcılık imajınıza zarar verebileceği için sakinliğinizi korumanızda fayda var.

Kahve falında saçının ıslak olduğunu görmek işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, afiyette olacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarını ıslak görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ıslak saç kurutmak yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, rızkında ve malından olacağına alamet eder.

Kahve falında ıslak saç görmek hayal kırıklığı yaşamayacağına, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçı ıslak görmek yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine delalettir.

Kahve falında ıslak saçı kurutmak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine delalettir.

Kahve falında saçlarının ıslak olduğunu görmek ekonomik durumunun düzeleceğine, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında saçını ıslak görmek bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir