AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak giysi görmek

Kahve falında ıslak giysi görmek

Kahve falında ıslak giysi görmek uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına, iş hayatında ve aile hayatında ferahlığa çıkılacağına, sıkıntılarına ortak olacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, yalnız olduğu için bazı konularda geri duracağına, aile açısından çok büyük ilerlemeler kaydedileceğine ve sevilen kişi ile girilecek bir yolda mutluluktan havalara uçulacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak giysi gördüyseniz:

  • Sizi çok şaşırtabilecek bazı olaylarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında ıslak giysi giymek istediği başarıyı göstereceğine, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ıslak giysi görmek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, sarsılacağına delalettir.

Kahve falında giysiyi ters giymek bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında giysilerini toplamak evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına ve sabırlı bir şekilde yaptığı zor bir işte zarar edeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına yorulur.

Kahve falında yeni giysiler satın almak kişinin kendini çok huzurlu, mutlu ve keyifli hissedeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine delalet eder.

Kahve falında giysi satın almak ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün giysilerini giymek sevdiği bazı kişileri kıracağına, fal sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında bol giysi giymek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir