AnaSayfa / Genel / Kahve falında ıslak tahta görmek

Kahve falında ıslak tahta görmek

Kahve falında ıslak tahta görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, borçlarının biteceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, ancak fal sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, kapanan kapıların açılacağına, kurulu düzenin yıkılacağına ve tüm emeklerinin boşa gideceğine, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Kahve falında ıslak tahta gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, maddi durumunuzu veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren olaylarda yeni teklifler yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ıslak tahta görmek iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak öpüşmek huzura ve mutluluğa kavuşacağına, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında ıslak ceviz görmek sıcakkanlı bir kişi olunacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine alamet eder.

Kahve falında ıslak yer görmek bolluk ve bereketin artacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ıslak terlik görmek ister istemez çok üzüleceğine, varolan borçların ödeneceğine delalettir.

Kahve falında ıslak atlet görmek sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kuranı kerimi ıslak görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, kendi işinin sahibi olunacağına işaret eder.

Kahve falında ıslak bir şey görmek ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir