AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ip çekmek

Kahve falında beyaz ip çekmek

Kahve falında beyaz ip çekmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına ve sanki bugünlerin hiç geçmeyecekmiş de hayatının sonunun gelmiş gibi hissedeceğine, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz ip çekmek gördüyseniz:

  • Yapılacakların listesi giderek uzuyor olabilir.

Kahve falında beyaz ip çekmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, fal sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iple araba çekmek kem gözlere geleceğine, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan ip çekmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, yeni insanlarla tanışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızdan ip çekmek malına gelecek zarara, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında boğazından ip çekmek yaşam standartlarının yükseleceğine, iyileşeceğine, mallarının ve parasının çoğalacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine tabir olunur.

Kahve falında burundan ip çekmek iş hayatında ve sosyal hayatında çok zor durumlara düşeceğine ve zarara uğrayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret eder.

Kahve falında iple dişini çekmek aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, makamını garantileyeceğine, kudret sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında dişinin arasından ip çekmek makamından olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir