AnaSayfa / Genel / Kahve falında iple yük çekmek

Kahve falında iple yük çekmek

Kahve falında iple yük çekmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, zarar edilen işlerin yakında telafi edileceğine, yeni işlere girişileceğine, güzel işler yapacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, para sıkıntısı çekeceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine işarettir.

Kahve falında iple yük çekmek gördüyseniz:

  • Diğerleri sağduyudan uzak tavırlarıyla size ters hareketler içinde olabilirler.

Kahve falında iple yük çekmek aşırı sinirli olmasından ötürü bu kargaşa içinde zaman zaman sevdiği insanları da incitecek sözler sarf edeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine yorulur.

Kahve falında yük çekmek hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve falı kapatan kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iple diş çekmek başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, toplum içinde de önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini iple çekmek hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz ip çekmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında iple dişini çekmek sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, kazancının çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında arabayı iple çekmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında kuyudan ip çekmek hasta olanlar için şifa bulmaya, işinin gücünün rast gitmesi sayesinde kazancının çoğalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir