AnaSayfa / Genel / Kahve falında burundan ip çekmek

Kahve falında burundan ip çekmek

Kahve falında burundan ip çekmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, ev sahibi olunacağına ve yeni elemanlar alınması suretiyle işlerin daha da büyütüleceğine, işlerinin gerileyeceğine, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında burundan ip çekmek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizde size destek olabilecek veya sizinle iş birliği içerisine girebilecek kişileri tanıyor olabilirsiniz.

Kahve falında burundan ip çekmek iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında burundan ip çıkarmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında buruna su çekmek kardeşleri birbirine düşürmek isteyen bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında burun kılı çekmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Kahve falında burunda kıl çekmek edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında boğazdan ip çekmek geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, keyfinin, ağız tadının ve sıhhatinin de yerinde kalacağına işarettir.

Kahve falında birini iple çekmek yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ip çekmek ne yöne gideceğine, dertlerine çare bulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir