AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek sevindirici şeyler duymaya, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, ünleneceğine, ömür boyu süreceğine, karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağzının felç olduğunu gördüyseniz:

  • Size yapılan teklifleri kabul edip, çevreye uymanızda fayda var.

Kahve falında ağzının felç olmak hedeflerini gerçekleştireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağzın felç olduğunu görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında ağzının felç olduğunu görmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ağzı felç olmak kazançlı işlere yatırım yapacağına bu sayede kolaylıklarla karşılaşacağına ve kurtuluşa ererek rahat edeceğine, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kendini felçli görmek hayattan yana keyif bulacağına, keyfin ve huzurun yerine geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında babasını felç görmek yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine alamet eder.

Kahve falında elinin felç olduğunu görmek yapacağı planların altüst olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin felç geçirdiğini görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, hayırla yad etmeye delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir