AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüne felç gelmek

Kahve falında yüzüne felç gelmek

Kahve falında yüzüne felç gelmek sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, bir haksızlığa, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine, Allah’ın yolundan gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne felç gelmek gördüyseniz:

  • Sizi iyi şeyler yapmanız için ikna etmeye çalışan kişi sayısı artabilir.

Kahve falında yüzüne felç gelmek şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünü felçli görmek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına, bu sıkıntılar yüzünden aile içerisinde sevgi saygı gibi duyguların kalmayacağına, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında yüz felç olmak mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüzün felç olduğunu görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine inanılır.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine ve bu nedenle de tüm düzeninin bozulacağına, bereketin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüz felç geçirmek büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüz felci olmak hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir