AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini felç görmek

Kahve falında birini felç görmek

Kahve falında birini felç görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, şansının hep açık olacağına, kısmetlerinin hiç eksilmeyeceğine, yüzlerinin gülmesini sağlayacağına, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kazancının günden güne azalacağına, işlerinin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden zarar edeceğine inanılır.

Kahve falında birini felç gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında annenin felç olduğunu görmek uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü felçli görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine delalettir.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında yüz felci olmak sıkıntılı bir dönemdeyse feraha ereceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini felçli görmek büyük bir projenin başına geçileceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına işarettir.

Kahve falında kocasının felç olduğunu görmek işlerinin çok yolunda gideceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine inanılır.

Kahve falında kardeşinin felç olduğunu görmek insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzün felç olmak sorunların yakında çözüme kavuşacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir