AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini felçli görmek

Kahve falında sevdiğini felçli görmek

Kahve falında sevdiğini felçli görmek hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini felçli gördüyseniz:

  • Karışık durumlar su yüzüne çıkmak üzere olabilir.

Kahve falında sevdiğini felçli görmek gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin felç olduğunu görmek hataların düzeltileceğine, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına delalettir.

Kahve falında yüzüne felç gelmek daha kötü günler yaşayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine işarettir.

Kahve falında yüz felci geçirmiş biri görmek sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında felç olmuş birini görmek hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yüzünün felç geçirdiğini görmek uzun ömürlü bir kişi olunacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında felçli hastanın yürüdüğünü görmek işlerin büyük kazanç kapıları açacağına, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir