AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüz felç olduğunu görmek

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine, ihanete uğrayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüz felç olduğunu gördüyseniz:

  • Değişken tavırlarınız bazılarının kafasını karıştırırken bazı kişilerin heyecanlandırabilir.

Kahve falında yüz felci görmek mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine, işinde en iyisi olacağına delalet eder.

Kahve falında yüzün felç olmak arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında yüzü felç olmak aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci olmak eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, umutsuzluk yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüz felci geçirdiğini görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında yüz felç olduğunu görmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yüz felci geçiren birini görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin yüz felci olduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, maddi açıdan çok zorlanılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir