AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ezmek

Kahve falında birini ezmek

Kahve falında birini ezmek geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, borçlarının biteceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında birini ezmek gördüyseniz:

  • Aile içinde size yapılacak olan sürprizler ya da verilecek hediyeler olabilir.

Kahve falında patlıcan ezmek çok büyük fırsatların ele geçeceğine, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında nar ezmek yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, hayatın temposunun yükseleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek çok daha büyük işlere gireceğine, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine yorulur.

Kahve falında köpeğin başını ezmek deneyim kazanacağına ve yaşama karşı daha güçlü, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine ve huzurlu bir ruh yapısına sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında yavru kedi ezmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, yasa dışı yollara meyli olması nedeniyle kendisi dışında sevdiklerinin hayatına da sıkıntı vereceğine alamet eder.

Kahve falında yılanı başını ezmek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, bunları çözümlemek için bir hayli alın teri dökeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılan ezmek insanlar tarafından çok ilgi çekici bulunacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına işaret eder.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, ters giden işlerin normale döneceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir