AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah yılanın başını ezmek

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek planların aksayacağına da tabir edilen fal, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan fal sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, iç dünyasında rahata kavuşacağına, şansın ve kısmetin açılacağına, fal sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, düşmanından uzak olacağına, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok iyi işlere imza atacağına ve rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya düzenlemeleri gözden geçirme fırsatı doğabilir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek mücadeleden vazgeçmeyeceğine, dileklerin kabul olacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, umutsuz olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezmek sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı başını ezmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, bereketli işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında yılan başını ezmek kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir