AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ezmek

Kahve falında yılan ezmek

Kahve falında yılan ezmek bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, sağlığına kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, işlerin toparlanacağına işarettir.

Kahve falında yılan ezmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek isabetli girişimlerde bulunup kendi işinin başına geçeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına delalettir.

Kahve falında yılanın kafasını ezdiğini görmek kazancının ve rızkının da garanti olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında arabayla yılan ezmek dünya hayatında istediği rahatlığı, zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanı ayağıyla ezmek borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yılan başını ezmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine inanılır.

Kahve falında yılan ezdiğini görmek elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Kahve falında yılan başı ezmek art niyetli kimselere rastlayacağına, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir