AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin başını ezmek

Kahve falında köpeğin başını ezmek

Kahve falında köpeğin başını ezmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun bir süre boyunca mutlu olan fal sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına yorulur.

Kahve falında köpeğin başını ezmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı ifade ederken güçlüklerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında köpeğin başını ezmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, hem maddi hem manevi açıdan destek sayesinde sevilen bir kişinin ağır bir hastalıktan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kedinin başını ezmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında insan başı ezmek beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine inanılır.

Kahve falında yılan başı ezmek büyük kazançlar sağlanılacağına, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek fakirlerin zenginleşeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir