AnaSayfa / Genel / Kahve falında patlıcan ezmek

Kahve falında patlıcan ezmek

Kahve falında patlıcan ezmek şanssızlığının ortadan kalkacağına, kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, şansının hep açık olacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, işlerin düşeceğine, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına inanılır.

Kahve falında patlıcan ezmek gördüyseniz:

  • Ne kadar zarif olursanız olun, inatçı veya sabit fikirli kişiler alıştıkları yoldan gidebilirler.

Kahve falında patlıcan ezmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, falı kapatan kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına yorulur.

Kahve falında kedi ezmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına inanılır.

Kahve falında böcek ezdiğini görmek kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah kedi ezmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, maddi imkânların günden güne çoğalacağına yorulur.

Kahve falında ekmeği ezmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında kedinin kafasını ezmek sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek nazardan korunarak daha huzurlu hissedileceğine, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir