AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı başını ezmek

Kahve falında yılanı başını ezmek

Kahve falında yılanı başını ezmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, geleceğinin parlak olacağına, umutlarını kaybedeceğine, büyük problemler yaşanacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, küçük bir sermaye ile büyük kazanç sağlayacağı bir iş yapacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek gördüyseniz:

  • İş ortaklıklarında son derece anlayışlı olmaya gayret etmelisiniz.

Kahve falında yılanın başını ezmek kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında siyah yılanın başını ezmek yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına yorulur.

Kahve falında yılan görüp başını ezmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı başını ezmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalettir.

Kahve falında yılanın başını ezdiğini görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, zinde kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılan başı ezmek adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanın başını taşla ezmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, şansının kendinden yana olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılan başını ezmek zor günlerin sona ereceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir