AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini ellemek

Kahve falında birini ellemek

Kahve falında birini ellemek ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, helal lokmalar yiyeceğine, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine işaret eder.

Kahve falında birini ellemek gördüyseniz:

  • Sizi kötü duruma sokmak isteyen ya da seçimlerinizi eleştiren kişileri ciddiye almamalısınız.

Kahve falında kıza ellemek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, bu borç sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına işaret eder.

Kahve falında kadın göğsü ellemek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına tabir olunur.

Kahve falında kadın ellemek kimseye muhtaç olmadan ve el açmadan güzel bir yaşam süreceğine, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında kadının memesini ellemek başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında kakaya ellemek kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında fare ellemek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, konforunun ve lüksünün de çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çamuru ellemek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir