AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın göğsüne ellemek

Kahve falında kadın göğsüne ellemek

Kahve falında kadın göğsüne ellemek iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, ruhunun da üzüntüden kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek gördüyseniz:

  • Gereken tedbirleri alın.

Kahve falında kadın göğsünü ellemek bir sebeple aile bireyleri arasında kısa süreli bir tatsızlık yaşanacağına, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine delalet eder.

Kahve falında kadın göğsüne ellemek sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına delalettir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek ruhsal korkularından da arınacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında kadın göğsü ellemek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının göğsünü ellemek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında göğsünü ellemek zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilinin göğsünü ellemek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına inanılır.

Kahve falında göğsüne ellemek aile hayatının sorunsuz olacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir