AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıza ellemek

Kahve falında kıza ellemek

Kahve falında kıza ellemek yolunun hep açık olacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalettir.

Kahve falında kıza ellemek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında kıza ellemek kırgınlıkların biteceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında kızı ellemek hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında bir kızı ellemek aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına inanılır.

Kahve falında kızın memesini ellemek iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalettir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kaka ellemek istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mezar toprağı ellemek büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ama ellemek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir