AnaSayfa / Genel / Kahve falında kakaya ellemek

Kahve falında kakaya ellemek

Kahve falında kakaya ellemek ağız tadının da kaçacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan fal sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kakaya ellemek gördüyseniz:

  • Belli sırların saklanması konusu büyük önem taşıyor.

Kahve falında kakaya ellemek çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi kakasını ellemek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında kaka ellemek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Kahve falında çamuru ellemek bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında güneşi ellemek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında yılanı ellemek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, yiyip içeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabeyi ellemek ekmeğinin verimli olacağına, yüksek mertebeye geleceğine delalettir.

Kahve falında silah ellemek yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, mali sorunlarının çözüleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir