AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamuru ellemek

Kahve falında çamuru ellemek

Kahve falında çamuru ellemek nasıl davranması gerektiğini bilmeyeceğine, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamuru ellemek gördüyseniz:

  • Yeni başlangıçlar yapmak istiyor veya yeni başladığınız ya da sizin için yeni olan bazı konuların hızlanması için sabırsızlanıyorsunuz.

Kahve falında çamur ellemek hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet eder.

Kahve falında çamuru ellemek zaaflarına kapılacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir erkeği ellemek maddi olarak zarar edeceğine, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareyi ellemek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında insan dışkısı ellemek sadece maddi olarak çökmekle kalmayacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında kaplumbağa ellemek takdir edileceği işler yapacağına, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabeyi ellemek daha şık mekanlarda eğleneceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir