AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın ellemek

Kahve falında kadın ellemek

Kahve falında kadın ellemek niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, maddi yükümlülüklerin artacağına, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın ellemek gördüyseniz:

  • Başkalarının yanlışlarını üstlenmek veya hatalarını kapatmak zorunda değilsiniz.

Kahve falında bir kadının avret yerini ellemek rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına, sorunlar ve sıkıntılar ile baş etmekten ötürü çok büyük manevi sorunlar ile karşılaşacağına, yaşadığı sorunlardan ötürü aile hayatında huzursuzluğun başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kadın organı ellemek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine işarettir.

Kahve falında kadın bacağını ellemek yardım etmenin bir yaşam biçimi olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kadın memesine ellemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, ondan kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kadını ellemek şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine işarettir.

Kahve falında kadının göğsünü ellemek yaşamının takdir belgeleri ve ödüllerle dolacağına, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadın göğsü ellemek ahlaksız ve kendisine güvenilemeyecek bir akrabaya, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kadın ellemek can sıkıntısının geçeceğine, hayırlı bir iş için aile büyükleri ile biraraya gelineceğine ve zararlı bir kişi ile yaşanan bir tartışmadan galip çıkılacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir